Sommerfest 2023

Sommerfest 2023

Publisert av Erik Ekornhol den 30.07.23.

Et førtitalls personer møtte fram da hyttevelet inviterte til sommerfest ved badeplassen lørdag 29. juli. En kraftig regnskur under veis klarte ikke å legge noen demper på stemningen denne kvelden. 

Kvelden åpnet ved at Ekornhol fortalte litt fra oppstarten av hyttevelet for 30 år siden og orienterte om hva styret jobber med for tiden. Noen spørsmål fra gjestene ble også besvart mens grillene gjorde seg klare for å steke medbrakt mat.

Et fiskesett, som en hyggelig gest, var gitt av Sporten Bagn ble loddet ut. Jan, Jarle og Morten F. solgte ut 300 lodd på rekordtid. Dette ble senere vunnet av en ung jente.

Mat og drikke ble etter hvert inntatt mens praten gikk livlig og nye bekjentskap ble inngått. Deretter ble det tid for å smake på jubileumskaka. Etter som varmen på grillene ebbet ut ble det satt fyr i bålpanna og musikk av Staut ble spilt. Mørket falt på og det begynte å bli rått og kjølig og de fleste bega seg tilbake til hytter og hus og var enige (tror jeg) om at dette hadde vært en hyggelig kveld. 

 

Foto: Jan Jammessen, Synnøve Kvernmo, Morten Francke Jensen