Sommerkampanje medlemskap

Sommerkampanje medlemskap

Sommerkampanje 😊

Kjære godtfolk på Liaåsen. Det går mot en ny sommer, etter en flott vinter på fjellet.

For mer enn 30 år siden ble Liaåsen Hyttevel grunnlagt

 Den gang var bedre skiløyper det viktigste for hyttevelet. 

Siden da har oppgavene for Liaåsen Hyttevel blitt flere og det har blitt lagt ned tusenvis av dugnadstimer fra våre medlemmer. I dag kan vi være stolte av området vårt, med fantastiske skiløyper, masse merkede turmuligheter både til fots og på sykkel, badeplass, krakker og benker ved enkelte vann, stolpejakt, sommerfest m.m.

I tillegg er Liaåsen Hyttevel representert i Makalaus Løypelag, i Vegen Liagrenda-Liaåsen SA, vi har årlige møter med grunneierlaget, vi har gjennomført prosjekt strøm for hyttene i Nord- Aurdal kommune, vi er i gang med prosjekt strøm for hyttene i Sør- Aurdal, og etter flere års arbeid er vi i dialog for utbygging av bedre mobildekning på åsen!

Det føles bra – å bidra 😊

Alt arbeidet i Liaåsen Hyttevel skjer uten noen form for kompensasjon til medlemmer i styret- vi gjør det av glede for vårt felles beste.

 Den eneste inntektskilden Liaåsen Hyttevel har er frivillig innbetaling fra hytteeiere på Liaåsen. 

Det er over 200 hytter på Liaåsen, men kun litt over halvparten som er medlem i hyttevelet.

Kunne DU også tenke deg å bli medlem i Liaåsen Hyttevel og bidra til vedlikehold, samt enda bedre opplevelser og verdiskapning på Liaåsen?

 

- vi setter stor pris på alle som bidrar til fellesskapet!

 

Et bilde som inneholder gress, utendørs, himmel, tre Automatisk generert beskrivelseBli medlem nå innen 31. juli og få gratis medlemskap ut 2024 😊

 Vi har et håp og ønske om at flere tegner seg som medlem og støtter vårt arbeid og engasjement for utvikling av vårt område. Andre kan også bli medlem, men da uten møterett på årsmøtet.

Kontingenten for 2025 er 1000 kroner. Alle er velkomne.

 For å benytte deg av sommerkampanjen:

Ta kontakt på mail til ekornhol@online.nofor gratis medlemskap ut året. Skriv kode: «sommerkampanje i emnefeltet og info om navn, adresse, mobil, hytteadresse, epost.

Du kan ellers benytte denne linken for innmelding: 

https://liaasenhyttevel.portal.styreweb.com/arrangement/Register?ID=76856-BDDE

Takk for at du er medlem!

Med ønske om en god sommer på åsen fra Liaåsen Hyttevel :-)

P.S. Håper å se DEG på sommerfesten 27.juli!